www.karizma2004.eu 
 
   
   
   
 
 
 
КАРИЗМА 2004 ООД
ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ КАРИЗМА
ОРГАНИЗИРАНЕ НА ПОГРЕБЕНИЯ, КРЕМАЦИИ, ПАНИХИДИ


Категория:  Услуги - социални
Раздел:  Траурни агенции - Погребални агенции и бюра - Траурни стоки и услуги
 

ЗА НАС

Погребална агенция Каризма

Траурна агенция Каризма е денонощна погребална агенция с 2 офиса в град София. Каризма 2004 ООД е редовен член на Съюза на погребалните фирми в България вече повече от 10 години. Разполагаме с висококвалифициран екип, който ще се отзове незабавно на Вашето обаждане и ще бъде Ваша опора в този тежък момент. Организираме погребения, кремации, панихиди. При необходимост можем да осигурим и присъствие на медицинско лице. Разполагаме със специализиран транспорт за репатрация в страната и чужбина.

към сайта Погребална агенция Каризма 2004

Ние, погребална агенция Каризма, можем да поемем изцяло организацията при изпращането на Вашите близки в последния им път, за да Ви помогнем да ги придружите и изпратите, а и преодолеете тежката загуба. Нашите служители ще са неотлъчно до Вас преди, по време и след ритуала. Като наши клиенти, Вие получавате консултация и помощ във всичко, касаещо този толкова труден момент. Ритуалните действия се извършват съобразно традициите, вероизповеданието и Вашите желания! Работим по ценоразпис, без надценка на общинските такси, без посредници, на конкурентни цени и предлагаме всички необходими траурни стоки, транспорт в страната и чужбина (репатриация на тленните останки на чужди граждани), превод и легализация на документи, балсамиране, посрещане и транспорт на български граждани от чужбина.

За да Ви ориентираме бързо и лесно, позвънете ни!
Погребална агенция Каризма - 0888 99 37 94


Алтернативен адрес на тази реклама на Каризма

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com